ISAR logo
 

Korisnička zona 

Niste član? Registruj se ovde!

Member and you need access?
Contact: info@isarastrology.com

ISAR-ov International Astrologer

 

Pozdrav svima!

Postoje mnoge prednosti na raspolaganju članovima ISAR-a, ali mi smo apsolutno ubeđeni da će časopis Međunarodni astrolog biti na samom vrhu liste!

Ovaj časopis nudi raznovrstan izbor kvalitetnih tekstova iz svih polja astrološkog interesa - od svetovnog i političkog do kako-da kolumne na temu istraživačke i finansijske astrologije. Objavljujemo recenzije knjiga, informacije sa konferencija i pravovremene vesti iz zajednice. Ukratko, mi činimo sve da uključimo po nešto za svakoga. Takođe insistiramo da naši autori pišu jasno, jednostavno i koncizno u smislu da svako može da razume i primeni. Tako ćete moći da naučite nove tehnike i apsorbujete nova istraživanja prilično lako. Svideće vam se i slike članova i aktivnosti koje radimo u ime ISAR-a i astrologije u preko 45 zemalja širom sveta.

Vickie Pelz, Urednik
Richard Smoot, Izdavač
Jillian Kerry, Menadžer prodaje

 

Potrebni autori

 

Takođe pozdravljamo sve članove ISAR-a da budu deo ISAR-ovog Međunarodnog astrologa  tako što će postati jedan od autora! Vaše znanje iz astrologije je dragoceno za sve nas. ISAR ima proces prihvatanja tekstova i urednika koji je tu da vam pomogne u objavljivanju vašeg članka. Ako vam je tekst prihvaćen i odštampan, ISAR će vam platiti malu stipendiju za vaš rad, a vi zadržavate sva autorska prava. ISAR je posvećen edukaciji svih svojih članova i javnosti o astrologiji .

Budite deo našeg tima i razmotrite pisanje teksta. Za više informacija oko podnošenja tekstova, kontaktirajte našu urednicu, Vickie Pelz. Pitanja u vezi objavljivanja i tehničkih stvari uputite našem izdavaču, Richard Smoot.

 

ISAR-ov Međunarodni Astrolog se štampa tri puta godišnje i to po sledećem rasporedu:

Izdanje Rok za autore
01. april 15. januar
01. avgust 15. maj
01. decembar 15. septembar
 

Smernice za autore

 

ISAR Međunarodni astrolog je publikacija Međunarodnog društva za astrološka istraživanja (ISAR). Cilj naše organizacije je da pomogne i podstakne razvoj i korišćenje tehnika relevantnih za astrološko istraživanje, astrološkog obrazovanja, i osećanjem zajedništva mnogobrojnog članstva. U procesu , mi smo postavili visoke profesionalne standarde u oblasti astrologije. Mi, osoblje Međunarodnog astrologa shvatamo svoj posao ozbiljno. Tražimo materijale koji su napisani jednostavno, jasno i objektivno. Nije bitno da li ste profesionalac ili student - ako imate nešto da nas naučite, istraživanja ili neke filozofske misli o primeni astrologije na život, voleli bismo da to čujemo od vas. Mi smo u potrazi za kvalitetnim člancima od opšteg interesa za sve nivoe astrologa i studenata, bilo natalne, svetovne, ili finansijske prirode. Misija naše publikacije jeste da predstavi članke koji zadovoljavaju visok standard kvaliteta u astrološkom novinarstvu .

 Redakcija zadržava pravo da odbije bilo kakve argumente i da menja sve tekstove odabrane za objavljivanje. Upiti su dobrodošli. Na poštom poslate članke bez obezbeđene koverte sa markicom, neće biti odgovoreno. Plaćanje je od $ 10.00 do $ 50.00 za prethodno neobjavljeni tekst.

 

Smernice za sadržaj

Molimo ograničite dužinu vašeg rukopisa na oko 5.000 reči. Duži radovi mogu biti prihvaćeni, ali oni mogu biti izmenjeni ili objavljeni tokom dva ili više uzastopnih pitanja.

saznaj više...

Smernice stila

Oslanjamo se na novinarski standardni stil kako bi se osigurala doslednost stila tokom objave. Ovde su neke uobičajene smernice koje možete upotrebiti u pisanom obliku

saznaj više...

Smernice za slanje

Molimo, šaljite nam svoj konačni nacrt. Osim dodavanja nedostajućih informacija ili ispravke grešaka, IIA neće dopustiti da autor promeni bilo koji deo članka, nakon što je podnesen, osim ako se to savetovalo od strane IIA urednika.

saznaj više...

 

Oglašavanje

 

Međunarodni Časopisi su uspomene! Naši članovi ih čuvaju i pozivaju se na njih često, tako da će se vaši oglasi videti mnogo duže od jedne sezone. Osim toga, vi pomažete neprofitnu istraživačku organizaciju koja je posvećena očuvanju i održavanju pozitivnog profesionalnog ugleda astrologije - od koje svi imamo koristi!

Vaš proizvod ili usluga ne moraju biti astrološki. Mnogi od naših članova i simpatizera imaju i druge firme koje trebaju oglašavanje - pa molimo da razmislite umrežavanju kroz postavljanje oglasa u časopisu

ISAR časopis oglašavanje, cene i obaveštenja  

Naziv Dimenzija Cena
Korica spolja kolor 8.75" visine sa 11.25" širine /  22.23 cm širine sa 28.57 cm visine $400.00
Unutrašnja prednja korica kolor 6.75" visine sa 10.00" širine /  17.15 cm širine sa  24.1 cm visine $375.00
Unutrašnja prednja korica kolor strana - #1 7.75" širine sa  10.00" visine  /  19.68 cm širine sa  24.1 cm visine $325.00
Unutrašnja prednja korica kolor strana - #2 7.75" širine sa  10.00" visine  /  19.68 cm širine sa  24.1 cm visine $325.00
Unutrašnja korica kolor 6.75" širine sa  10.00" širine  /  17.15 cm širine sa  24.1 cm visine $350.00
Korica spolja kolor 6.75" širine sa  10.00" širine /  17.15 cm širine sa  24.1 cm visine $315.00
Cela strana 6.75" širine sa  9.50" širine /  17.15 cm širine sa  24.1 cm visine $300.00
1/2 strane vertikalna 3.25" širine sa  9.50" širine /  8.26 cm širine sa  24.1 cm visine $180.00
1/2 strane horizontalna 4.50" širine sa  6.75" širine /  11.43 cm širine sa  17.15 cm visine $180.00
1/4 strane vertikalna 3.25" širine sa  4.875" širine /  8.26 cm širine sa   11.4 cm visine $135.00
Vizit-karta 3.50" širine sa 2.00" širine /  5.1 cm širine sa  8.9 cm visine $45.00
Oglas 30 reči (izuzev imena) $35.00

 

Kliknite ovde kako bi naručili online ili kliknite na linkove iznad a ako linkovi nisu aktivni, idite na www.isarastrology.org i kliknite na  “Prodavnica”

Pozovite za dostupnost bilo kojeg od četiri naslovnice.
Svi ostali oglasni prostori su uvek na raspolaganju.
10% popusta na tri uzastopne reklame

Rokovi za članke i oglašavanje
Izdanje Rok za oglašavače
Aprisko izdanje 31. januar
Avgustovsko izdanje 31. maj
Decembarsko izdanje 30. septembar

Specifikacije oglasa

Vaš oglas mora biti veličine u navedenim specifikacijama i biti u visokoj rezoluciji. To znači da Vaš oglas treba biti poslat ili crno-beli ili u boji, upravo na način na koji želite da se pojavi. Oglasi moraju biti visoke rezolucije(300 dpi) ili kao JPEG ili PDF-a. ISAR Međunarodni Astrolog zadržava pravo odbiti neprikladne ili ne-kamera-spremne oglase.

NAPOMENA: Ako želite, pošaljite svoje oglase u boji. Reklama će u štampanom časopisu biti crno-bela (osim naslovnice), no digitalna web verzija časopisa je u boji tako da, ako se odlučite, možete imati svoj oglas u boji a možemo ga pretvoriti u crno-beli za vas. Ne možemo pretvoriti crno-bele fotografije u obojene.

Molimo oglase pošaljite Jillian Kerry na isaradvertising@gmail.com. Pozovite je na 1-734-395-4999 ako imate pitanja, ili za dostupnost, ali i za plaćanja u vezi sa Top 4 pozicije.

Ukoliko plaćate čekom, on treba da bude naznačen i poslat za “ISAR” Attn: E. Merrell P.O. Box 358945, Gainesville, FL 32635-8945 USA. 

Oglasi moraju biti propraćeni uplatom kako bi osigurali svoj plasman. Navedite oblast u kojoj želite da se pojavi oglas.

 

Sponzori

Kontakt:

Advertising Manager: Jillian Kerry 734-395-4999 ili na isaradvertising@gmail.com